WRAP MED GRØNNE ASPARGES OG SVINEKØD

WRAP MED GRØNNE ASPARGES OG SVINEKØD

WRAP MED GRØNNE ASPARGES OG SVINEKØD

4 portioner | 2 timer og 20 minutter

Wraps er en super praktisk spise. Du kan fylde dem op med alverdens råvarer, og så er de også super i madpakken og ’to go’. Vi har fyldt vores wraps med marineret svinekød, smørstegte grønne asparges og en hjemmelavet dressing.

MARINEREDE NAKKEKORTELETTER 
2 nakkekoteletter
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
2 spsk. rød paprika
2 spsk. grill krydderi
1 spsk. tørret oregano
1 tsk. chiliflager
Salt og friskkværnet peber

DRESSING
1 dl creme fraiche 9%
1⁄2 fed hvidløg
1⁄2 tsk. røget paprika
Salt og friskkværnet peber

DU SKAL OGSÅ BRUGE
4 tortilla wraps
Salat
1 avocado
1⁄2 bundt asparges
Salt

Skær nakkekoteletter i strimler, og vend dem i oliven- olie, presset hvidløg og krydderier. Sæt kødet på køl i 2 timer.

Rør creme fraiche med presset hvidløg, røget papri- ka, salt og peber.

Svits de marinerede kødstrimler på en pande i 4 mi- nutter, og tag det dem af panden.

Knæk bunden af de grønne asparges og giv dem et kort opkog i letsaltet vand.

Skær avocado i skiver og lun tortilla wraps i ovnen på 200°C i 2 minutter.

Fyld de lune tortilla wraps med salat, avocado, svinekødsstrimler, hjemmelavet dressing og let kogte asparges.

Server de fyldt wraps til aftensmad eller tag dem med ’to go’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *