Gadtoft Visholm
Aftensmad,  Kød

VILDTGRYDE MED RØDVIN OG PERLELØG

4 personer | +2 timer

Vildtsæsonen er skudt i gang, og derfor er det blevet tid til en vaskeægte efterårsklassiker. Vildtgryde med rødvin og perleløg er en fantastisk gryderet, som alle burde prøve. Du skal ikke lade dig skræmme af vinen, hvis retten skal serveres til familien. Vildtgryden skal koge så længe, at der ikke er den mindste snert af alkohol tilbage, når retten serveres.Vi laver ris til opskriften, men du kan også sagtens lave en omgang kartoffelmos med rigeligt smør.

VILDTGRYDE
1 kronhjortemørbrad Olivenolie
Salt og friskkværnet peber
280 g tomatpure
2 fed hvidløg
3 spsk. paprika
6 laurbærblade
800 g flåede tomater
5 dl grøntsagsbouillon
5 dl kraftig rødvin
4 gulerødder
200 g perleløg

DU SKAL OGSÅ BRUGE
4 dl ris
Frisk persille

VILDTGRYDE
Skær kronhjortemørbrad i små bøf- fer, og brun dem af i olivenolie, salt og peber.

Tilsæt efter 4 minutter tomatpure, hakket hvidløg, paprika, laurbærbla- de og svits i yderligere 4 minutter.

Kom flåede tomater, grøntsags- bouillon og rødvin i gryden, og lad det simre under låg i 2 timer. Gerne længere.

Tilsæt gulerødder i skiver og perle- løg 30 minutter inden servering, og smag til med salt og peber.

Kog ris efter anvisning på pakken.

Anret vildtgryden med ris og frisk- hakket persille. Herefter er retten klar til servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *