VEGANSK SNICKERS NICE CREAM |
Gadtoft Visholm
Desserter,  is,  Vegansk,  Vegetarisk

VEGANSK SNICKERS NICE CREAM

Nice cream er super populært lige nu, og det forstår vi virkelig godt. Det er både nemt at lave, og så kan man selv bestemme hvilken smag man ønsker. Vi er vilde med den klassiske chokoladebar snickers, og den har vi derfor prøvet at efterligne i smagen. Vores ismasse er helt uden raffineret sukker, den er nemlig kun sødet med bananer og peanutbutter. Vi har toppet vores nice cream med vegansk chokolade. Førsøger du helt at undgå raffineret sukker i hverdagen, kan du toppe med chunky peanutbutter, friske hindbær og hakkede saltede peanuts.

10 minutter // Nem opskrift

Snickers is
4-5 frosne bananer 
½ dl sukkerfri soyamælk
2 spsk. chunky peanutbutter

Du skal også bruge
50 g mørk chokolade 86%
Veganske chokoladeknapper
1 spsk. hakkede peanuts
1 spsk. frysetørrede hindbær

Sådan gør du
Blend frosne bananer, usødet soyamælk og chunky peanutbutter i en blender eller med en stavblender, og fordel det i en flamingoboks eller en bøtte som kan komme i fryseren. Smelt mørk chokolade over et vandbad og fordel det på den kolde nice cream. Drys med veganske chokoladeknapper, frysetørrede hindbær og hakkede peanuts.

Kom din nice cream på frys i 1 time eller længere. Herefter er den klar til servering. Velbekomme!

Hele boksen indeholder under 1100 kalorier. Det lyder måske af meget, men det er under 275 kalorier pr. person til en familie på 4 medlemmer. Derudover er ismassen uden fløde, raffineret sukker og andet ballade. Banan har desuden et højt indhold af både kostfibre, kalium, C-vitaminer og magnesium. Læs mere om fordelene ved at spise banan lige her.

Er du også vild med bananer? Find opskriften på vores sunde bananbrød med mørk chokolade og rugmel lige her.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *