Gadtoft Visholm
Aftensmad,  Vegansk,  Vegetarisk

VEGANSK ”FLÆSKESTEG” AF BUTTERNUTSQUASH

4 personer | 1 time og 15 minutter

I mange år har julen været kødelskernes fest, men det kan denne opskrift for alvor lave om på. Smagen af butternutsquash, valnødder og sirup danner sammen en fantastisk smagskombination, som får lysten til kød på afstand. Fortæl at der er flæskesteg på menuen, og tag fusen på dem alle sammen. Rigtig god fornøjelse.

2 butternutsquash
70 g smørbar
100 g sirup
60 g valnødder
Stængler af frisk timian
Flagesalt og friskkværnet peber

Halver butternutsquash, og bag dem på 200° C varmluft i 1 time.

Smelt smørbar, sirup og hakkede valnødder i en gryde med frisk timian.

Tag de bagte butternutsquash ud af ovnen, og skær riller med en skarp kniv.

Pensl med nøddesovsen, og kom fadet tilbage i ovnen i yderligere 10 minutter.

Pynt med frisk timian og server den veganske ”flæske- steg”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *