Varm kakao med whisky og flødeskum

Varm kakao med whisky og flødeskum

Gadtoft & Visholm – Vinterdrikke med whisky, Varm kakao med whisky og flødeskum.

Varm kakao med whisky og flødeskum

1 glad varm kakao | 10 minutter

150 ml sødmælk
35 g mørk chokolade 70%
15 g sirup
3 cl Jura Journey whisky
Piskefløde til flødeskum
Lidt revet mørk chokolade

Kom sødmælk, mørk chokolade og sirup i en gryde, og kog det langsomt op.

Tilføj whisky når al chokolade er smeltet. Whisky-

kakaoen må ikke koge, da alkohollen så fordamper.

Pisk flødeskum, og server den varme whisky-kakao med revet chokolade.

Her kan du finde hele magasinet no. 4, Frost og Julestemning, som opskriften oprindeligt er fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *