Varm Æbletoddy med kanel og appelsin

Varm Æbletoddy med kanel og appelsin

Gadtoft & Visholm – Vinterdrikke med whisky, Varm Toddy med kanel og appelsin.

Varm Æbletoddy med kanel og appelsin

2 glas varm æbletoddy | 45 minutter

Skal og saft fra 1 økologisk appelsin
1 æble skåret i tern
5 dl æblemost
2 tsk. honning
6 cl Tamnavullin Double cask whisky

Pres appelsinsaft og skær appelsinskal i tern og æble i skiver.

Kom alle ingredienser, undtaget whisky, i en gryde og kog det stille op.

Lad din æbletoddy koge på det laveste blus i 30 minutter, så krydderierne kan trække smag.

Kom inden servering whisky i gryden, og server herefter.

Her kan du finde hele magasinet no. 4, Frost og Julestemning, som opskriften oprindeligt er fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *