Gadtoft Visholm
Desserter

VANILJESMÅKAGER MED COCKTAILBÆR

30 småkager | 45 minutter

Vi er vilde med den klassiske vaniljekrans, og selvfølgelig skal der også bages en portion eller to af dem i løbet af december. Dog kunne vi ikke dy os, og lavede derfor en lidt anden udgave til dette nummer. Vores vaniljesmåkager smager præcis som den klassiske krans, men er pyntet med et farverigt og sødt cocktailbær. Mon ikke den vil falde i god smag derhjemme, særligt hos børn og barnlige sjæle.

VANILJEDEJ
150 g blødt smør
135 g sukker
2 tsk. Organic Vanilla Bean Extract
1 tsk. Organic Vanilla Flavouring Paste 1 økologisk æg
50 g mandelmel
200 g hvedemel

DU SKAL OGSÅ BRUGE
30 Blandede Cocktailbær, fra Dr. Oetker.

Pisk smør og sukker luftigt med vanilla extract og vaniljepaste.

Pisk æg i dejen, og tilsæt herefter mandel- og hvedemel.

Kom dejen på en sprøjtepose med tyl, og sprøjt vaniljesmåkagerne ud på 2 x bagepapir. Småkagerne skal være 5 cm i diameter.

Kom cocktailbær i midten af småkagerne, og bag dem på 200°C varmluft i 15 minutter.

Herefter er småkagerne klar til servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *