Gadtoft Visholm
Desserter,  Sukkerfri

TRIFLI MED BLÅBÆRSYLTETØJ

Gadtoft Visholm

4 personer | 30 minutter

NØDDEKNAS
50 g mandler
50 g hasselnødder
1 dl finvalsede havregryn
50 g smør
2 spsk. Sweet Like Syrup fra Good Good
Flagesalt

MASCARPONECREME
1 vaniljestang
3 dl piskefløde 38%
250 g mascarpone
Revet citronskal
Sweet Drops of Stevia, Vanilla fra good Good

DU SKAL OGSÅ BRUGE
4 spsk. Sweet Blueberry Jam fra Good Good
200 g friske blåbær
Frisk mynte
Skovsyre
Spiseligt glitter

NØDDEKNAS
Hak nødder og kom dem og havregryn på en varm pande med smør, Sweet Like Syrup og flagesalt.

Rist nødderne i ca. 5 minutter, og lad dem herefter køle af på et stykke bagepapir.

MASCARPONECREME
Flæk en vaniljestang og skrab kornene ud.

Pisk fløde let med vaniljekorn, og rør forsigtigt mascarpone i.

Smag mascarpone-creme til med revet citronskal og Sweet Drops of Stevia.

NÅR DESSERTERNE SKAL SAMLES
Fordel blåbærmarmelade, nøddeknas, mascarponecreme og friske blåbær i 4 glas.

Pynt med frisk mynte, skovsyre og spiseligt glitter for at opnå den rigtige nytårsstemning.

Opskriften er oprindeligt fra udgivelse no. 5 Bonusnummer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *