
THAISUPPE MED TIGERREJER OG CHILI

4 personer | 30 minutter
RØD FISKESUPPE
1 L fiskebouillon
25 g rød karry paste
150 g svampe
1 peberfrugt
1 løg
1/2 rød chili
1 dåse kokosmælk
1 stængel citrongræs
2 spsk. fiskesauce
4 spsk. soya
Saften fra 1 limefrugt
300 g rå tigerrejer
DU SKAL OGSÅ BRUGE
4 limebåde
Frisk koriander
RØD FISKESUPPE
Kom fiskebouillon i en gryde med rød karry paste, og rør det ud i suppevandet.
Skær svampe og grøntsager i mundrette bidder, og kom dem i suppen med kokosmælk.
Bank citrongræs flad, og kom den i suppen. Her kan bruges en kagerulle, en morter eller lignende.
Kog suppen op, og smag den til med fiskesauce, soya og limesaft.
Kom tigerrejer i suppen, og kog den endeligt op i omkring 2 minutter, eller til rejerne er lyserøde.
ANRETNING
Server suppen med en limeb.d og frisk koriander.

