THAISUPPE MED TIGERREJER OG CHILI |
Gadtoft Visholm
Aftensmad,  Fisk og skaldyr,  Forretter,  Supper

THAISUPPE MED TIGERREJER OG CHILI

Gadtoft Visholm

4 personer | 30 minutter

RØD FISKESUPPE
1 L fiskebouillon
25 g rød karry paste
150 g svampe
1 peberfrugt
1 løg
1/2 rød chili
1 dåse kokosmælk
1 stængel citrongræs
2 spsk. fiskesauce
4 spsk. soya
Saften fra 1 limefrugt
300 g rå tigerrejer

DU SKAL OGSÅ BRUGE
4 limebåde
Frisk koriander

RØD FISKESUPPE
Kom fiskebouillon i en gryde med rød karry paste, og rør det ud i suppevandet.

Skær svampe og grøntsager i mundrette bidder, og kom dem i suppen med kokosmælk.

Bank citrongræs flad, og kom den i suppen. Her kan bruges en kagerulle, en morter eller lignende.

Kog suppen op, og smag den til med fiskesauce, soya og limesaft.

Kom tigerrejer i suppen, og kog den endeligt op i omkring 2 minutter, eller til rejerne er lyserøde.

ANRETNING
Server suppen med en limeb.d og frisk koriander.

Find andre opskrifter på suppe lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *