SVAMPESUPPE MED TIMIAN OG ÆBLE |
Gadtoft Visholm
Aftensmad,  Forretter,  Supper,  Vegetarisk

SVAMPESUPPE MED TIMIAN OG ÆBLE

Gadtoft Visholm

4 personer | 45 minutter

SVAMPESUPPE
500 g blandede svampe
2 løg
3 fed hvidløg
Olivenolie
1 L grøntsagsbouillon
2 stængler frisk timian
Salt og friskkværnet peber
2 dl madlavningsfløde
Skal og saft fra 1/2 økologisk citron

STEGTE SHIITAKE SVAMPE
100 g shiitake svampe
1 spsk. olivenolie
Salt og friskkværnet peber


DU SKAL OGSÅ BRUGE
2 finthakkede æbler
Frisk timian
Solsikkeskud

SVAMPESUPPE
Rens svampe for jord, og svits dem med grofthakkede løg og hvidløg i olivenolie.

Hæld efter 5 minutter bouillon over grøntsagerne, og lad dem sammen med timian småkoge under løg i 30 minutter.

Blend suppen med en stavblender, og smag den til med salt, peber, madlavningsfløde og citron.

STEGTE SHIITAKE SVAMPE
Rens shiitake svampe for jord, og svits dem på en pande i olivenolie.

Krydr svampene med salt og peber, og tag dem af panden efter et par minutter.

ANRETNING
Server suppen med stegte shiitake svampe, æble, timian og solsikkeskud.

Find andre opskrifter på suppe lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *