Gadtoft Visholm
Morgenmad,  Vegetarisk

SURDEJSBRØD MED AVOCADO, SPEJLÆG OG FRISKE URTER

Gadtoft Visholm

2 madder | 20 minutter
Reklame

Avocadomadder
4 skiver godt surdejsbrød
2 spsk. smør
Olivenolie
4 økologiske æg
2 modne avocadoer
Salt og friskkværnet peber
Chiliflager

Du skal også bruge
1/2 bundt frisk koriander
1/2 bundt frisk basilikum
1 limefrugt

Avocadomadder
Smør surdejsbrød med smør på begge sider, og rist skiverne sprøde på en pande. Læg dem til afkøling på en bagerist. Kom olivenolie på panden, og steg 4 spejlæg ved lav varme. Drys spejlæggene med salt, peber og chiliflager. Mens æggene tilberedes, halveres avocado og fordeles med en gaffel på surdejsbrødet.

Anretning
Placer spejlæggene ovenpå avocadomadderne og top med frisk koriander, basilikum og saften fra en lime.

Find opskrifter til den komplette brunch i no. 7 Forårsfornemmelser lige her.

Gadtoft Visholm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *