Gadtoft Visholm
Aftensmad,  Vegetarisk

SUPER SUNDE GRÆSKARDELLER MED FETA

16 græskardeller | 30 minutter

PAPRIKADIP
1 dl yoghurt naturel 0,5%
1 spsk. paprika
½ tsk. røget paprika
1 fed revet hvidløg
Salt og friskkværnet peber

GRÆSKARDELLER
350 g butternut squash
2 dl finvalsede havregryn
3 økologiske æg
200 g fetaost 
1 løg
½ tsk. røget paprika
1 spsk. paprika
Salt og friskkværnet peber
Olivenolie til stegning

PAPRIKADIP
Bland alle ingredienserne, og lad dippen trække i køleskabet mens græskardellerne forberedes.

GRÆSKARDELLER
Riv løg og butternut squash på et rivejern.

Bland grøntsagerne med æg, havregryn, hakket fetaost og krydderier.

Rør dejen til en ensartet masse, og steg en lille ‘test delle’ på panden, så du ved om krydderi-balancen er i orden.

Steg græskardellerne i olie på en stor stegepande af 2-3 omgange, og læg dem herefter på et stykke fedtsugende køkkenrulle.

Server græskardellerne i en stor skål med den kryd- rede paprikadip i midten.

Her kan du finde hele magasinet no. 3, Det vegetariske efterår, som opskriften oprindeligt er fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *