Gadtoft Visholm
Aftensmad,  Vegetarisk

STEGTE HAVRERIS MED GRØNTSAGER OG ÆG

Gadtoft Visholm

4 personer | 35 minutter

4 dl havreris
2 løg
2 fed hvidløg
3 gulerødder
3 forårsløg
1 peberfrugt
2 dl ærter
1 dl edamameb.nner
Neutral olie
3 spsk. soyasauce
3 økologiske æg
1 spsk. østerssauce

Fyld en gryde med saltet vand, og tilsæt havreris, når vandet koger. Lad havrerisene koge i 11 minutter og si dem fra kogevandet. Stil havrerisene til side i en skål.

Skær grøntsager i mundrette stykker, og svits dem i olie på en pande. Tilsæt efter 2 minutter de let-afkølede havreris og smag til med soyasauce. Slå æg ud på panden og rør hurtigt rundt, så der fordeles små stykker af æggemasse i hele retten.

Smag endeligt til med soya og østerssauce. Herefter er retten klar til servering.

Opskriften er oprindeligt fra udgivelse no. 6 Super Sund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *