fbpx
SPICY GRÆSKARSUPPE MED CHILI OG INGEFÆR

SPICY GRÆSKARSUPPE MED CHILI OG INGEFÆR

SPICY GRÆSKARSUPPE MED CHILI OG INGEFÆR

4 personer | 40 minutter

1 hokkaido græskar
2 løg
4 fed hvidløg
4 gulerødder
1 rød chili
1 tsk. chiliflager
2-3 spsk. tørret rosmarin
3 cm ingefær
1,2 L stærk grøntsagsbouillon
2 spsk olivenolie
1 spsk. æblecidereddike
Salt og friskkværnet peber
4 spsk. sojayoghurt

Hak grøntsager groft. Det behøver ikke være pænt, da suppen skal blendes til sidst.

Svits først løg, ingefær og hvidløg i olivenolie og krydderier på panden.

Tilsæt herefter græskar og gulerødder, og lad dem svitse yderligere.

Hæld grøntsagsbouillon over grøntsagerne, og læg låg på.

Lad suppen simre i 20 minutter eller indtil grøntsagerne er kogt møre.

Blend suppen med en stavblender og smag til med salt, peber, æblecidereddike og tørret rosmarin.

Server suppen i dybe tallerkener og top med cremet sojayoghurt.

Top din suppe med ristede græskarkerner med salt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *