Gadtoft Visholm
Aftensmad,  Vegetarisk

SPICY GRÆSKARSUPPE MED CHILI OG INGEFÆR

4 personer | 40 minutter

1 hokkaido græskar
2 løg
4 fed hvidløg
4 gulerødder
1 rød chili
1 tsk. chiliflager
2-3 spsk. tørret rosmarin
3 cm ingefær
1,2 L stærk grøntsagsbouillon
2 spsk olivenolie
1 spsk. æblecidereddike
Salt og friskkværnet peber
4 spsk. sojayoghurt

Hak grøntsager groft. Det behøver ikke være pænt, da suppen skal blendes til sidst.

Svits først løg, ingefær og hvidløg i olivenolie og krydderier på panden.

Tilsæt herefter græskar og gulerødder, og lad dem svitse yderligere.

Hæld grøntsagsbouillon over grøntsagerne, og læg låg på.

Lad suppen simre i 20 minutter eller indtil grøntsagerne er kogt møre.

Blend suppen med en stavblender og smag til med salt, peber, æblecidereddike og tørret rosmarin.

Server suppen i dybe tallerkener og top med cremet sojayoghurt.

Top din suppe med ristede græskarkerner med salt.

Her kan du finde hele magasinet no. 3, Det vegetariske efterår, som opskriften oprindeligt er fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *