Gadtoft & Visholm
Aftensmad,  Vegetarisk

SPAGHETTI MED “KØDSOVS”

Gadtoft Visholm

4 personer | 1 time og 15 minutter

3 løg
2 fed hvidløg
5 gulerødder
3 stængler bladselleri
3 spsk. olivenolie
1 spsk. paprika
1 tsk. karry
4 spsk. tørret oregano
2 dl rødvin
400 g svampe
140 g tomatpure
2 dåser hakket tomater
4 dl vand
1 spsk. sukker
3 spsk. balsamico
Salt og friskkværnet peber

500 g spaghetti
Parmesanost 
Frisk basilikum

Hak løg, hvidløg, gulerødder og bladselleri fint, og svits det i olivenolie med paprika, karry og oregano.

Tilsæt efter 2 minutter rødvin, og rør i gryden til alkoholen er fordampet.

Blend svampe i en foodprocessor, og tilsæt dem i gryden med tomatpure.

Kom hakkede tomater, vand, sukker, og balsamico i gryden, og læg låg på.

Lad kødsovsen koge under låg i minimum 1 time, gerne længere.

Når kødsovsen er kogt færdig, smages den til med salt, peber, oregano og balsamico.

Kog spaghetti efter anvisning i letsaltet vand.

Anret spaghettien i 4 dybe tallerkener, og top med ”kødsovs”, revet parmesanost og frisk basilikum.

Herefter er retten klar til servering.

Denne opskrift er fra madplanen Vegetarisk madplan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *