Gadtoft & Visholm
Aftensmad,  Vegetarisk

SPAGHETTI MED ÆRTER, PARMESANOST OG BASILIKUM

Gadtoft Visholm

4 portioner | 30 minutter

500 g fuldkornsspaghetti

25 g smør
2 fed hvidløg
½ pose økologiske ærter
250 ml madlavningsfløde 7-15%
80 g revet parmesanost

Salt og friskkværnet peber
½ plante frisk basilikum

Kog spaghetti efter anvisning i letsaltet vand. Dræn spaghetti og stil det til side.

Kom smør på en pande og svits presset hvidløg og ærter i 4 minutter.

Hæld madlavningsfløde på panden og lad det koge kort op.

Skru ned for varmen, og tilsæt revet parmesanost.

Smag til med salt og peber, og vend parmesansaucen i den kogte spaghetti.

Server i dybe skåle og top med friske basilikumblade.

Her kan du finde hele magasinet no. 1, Bæredygtighed, som opskriften oprindeligt er fra.

Denne opskrift er fra madplanen Bæredygtig madplan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *