Gadtoft Visholm
Desserter

SKUMFIDUSER PÅ SPYD DYPPET I CHOKOLADE OG KRYMMEL

8 spyd | 15 minutter

Skumfiduser på spyd
1 pose skumfiduser
100 g hvid chokolade
100 g mælkechokolade
Farverigt krymmel
Friske sommerbær (vi har brugt blåbær og jordbær)
8 grillspyd i træ

Sådan gør du
Smelt chokolade over et vandbad og fordel farverigt krymmel på tallerkener eller i skåle. Træk skiftevis frugt og skumfiduser på spyd, og dyp den sidste skumfidus i chokolade og krymmel. Sæt spydene i køleskabet lige efter, eventuelt i tomme glasflasker eller glas, så de står lodret mens chokoladen størkner.

De farverige spyd er klar til servering, når chokoladen er størknet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *