Gadtoft Visholm
Bowls,  Salater,  Vegansk,  Vegetarisk

SKÅL MED VEGO BALLS

Gadtoft Visholm

1 skål | 20 minutter
Reklame

HVIDLØGSDRESSING
1/2 fed revet hvidløg
2 spsk. finthakket purløg
3 spsk. JOE’ KURT Naturel fra NATURLI’
Salt og friskkværnet peber

DU SKAL OGSÅ BRUGE
8 rosenkål
50 g. bøgehatte
Olivenolie
Salt og friskkværnet peber
8 Vego Balls fra NATURLI’
1/2 rødkål

Bland hvidløg, purløg, JOE’ KURT Naturel i en skål, og smag til med salt og peber. Sæt dressingen på køl, mens resten af skålen forberedes.

Halver rosenkål, og sauter dem sammen med rensede bøgehatte på en pande med olivenolie. Drys med salt og peber, og tag grøntsagerne af panden efter 5 minutter. Kom endnu en gang olivenolie på panden, og steg de veganske kødboller, til de er gennemvarme.

Skær rødkål fint, og fyld skålen op med stegte svampe, rosenkål, veganske kødboller, og top med hjemmelavet hvidløgsdressing.

Opskriften er oprindeligt fra udgivelse no. 6 Super Sund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *