Gadtoft Visholm
Bowls,  Salater,  Vegansk,  Vegetarisk

SKÅL MED SEITAN

Gadtoft Visholm

1 skål | 20 minutter
Reklame

ASIATISK DRESSING
1 tsk. limesaft
1 tsk. sesamolie
1 tsk. soya

VEGANSK SEITAN
50 g. seitan fra NATURLI’
1 tsk. sesamolie
Salt og friskkværnet peber

DU SKAL OGSÅ BRUGE
1 dl fuldkornsris
1 gulerod
3 radiser
1 håndfuld rødkål
1/2 avocado
1/4 agurk
Blandede sesamfrø
Frisk basilikum

Bland limesaft, sesamolie og soya til en dressing. Sæt dressingen på køl, mens resten af skålen forberedes.

Skær seitan i mundrette tern, og steg det på alle flader, til det bliver gyldent. Krydr med salt og peber, og lad det hvile på fedtsugende papir (eksempelvis køkkenrulle).

Kog fuldkornsris efter anvisning, og skær alle grøntsagerne i mundrette tern.

Fyld skålen med fuldkornsris, stegt seitan, gulerod, radiser, rødkål, avocado, agurk, og top med sesamfrø, basilikum og asiatisk dressing.

Opskriften er oprindeligt fra udgivelse no. 6 Super Sund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *