Gadtoft Visholm
Bowls,  Salater,  Vegansk,  Vegetarisk

SKÅL MED HAKKET (ÆRTER)

Gadtoft Visholm

1 skål | 20 minutter’
Reklame

FRISK SALSA
5 cherrytomater
1/2 rødløg
1/2 tsk. sukker
1 tsk. limesaft
Salt og friskkværnet peber

HAKKET BURRITOFYLD
150 g. minced fra NATURLI’
Olivenolie
1 tsk. spidskommen
1 tsk. stødt koriander
Salt og friskkværnet peber

DU SKAL OGSÅ BRUGE
1 dl fuldkornsris
1 dl kogte sorte bønner
1/2 avocado
1 dl majs
1 limebåd
1/2 mild chili i skiver
Frisk koriander

Hak cherrytomater og rødløg ultrafint, og smag til med sukker, limesaft, salt og peber. Sæt den friske salsa på køl, mens resten af sk.len forberedes.

Svits minced i olivenolie på en pande. Tilføj krydderier, og steg det i 7 minutter, eller til det er brunet godt af. Stil det hakkede burritofyld til side. Kog fuldkornsris efter anvisning, og bland dem sammen med de sorte bønner.

Fyld skålen med bønne-ris, burritofyld, avocado i skiver, majs, frisk salsa, en limebåd, chili og frisk koriander.

Opskriften er oprindeligt fra udgivelse no. 6 Super Sund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *