Gadtoft Visholm
Bowls,  Salater,  Vegansk,  Vegetarisk

SKÅL MED FALAFLER

Gadtoft Visholm

1 skål | 20 minutter
Reklame

KIKÆRTECREME
100 g. kikærter
1/2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
1/4 tsk. spidskommen
1 knivspids cayennepeber
Saft fra 1/2 citron
Salt og friskkværnet peber
Evt. 1 spsk. vand

MYNTEDRESSING
1/2 fed revet hvidløg
2 spsk. finthakket mynte
3 spsk. JOE’ KURT Naturel fra NATURLI’
Salt og friskkværnet peber

DU SKAL OGSÅ BRUGE
1 dl quinoa
Olivenolie
5 veganske falafler fra NATURLI’
2 håndfulde rucola
1 revet rødbede
2 spsk. pinjekerner

Kom ingredienser til kikærtecreme i en foodprocessor, og blend til en ensartet creme. Smag til med krydderier, citronsaft og eventuelt lidt vand, og sæt cremen på køl.

Bland hvidløg, mynte og JOE’ KURT Naturel, og smag til med salt og peber. Sæt dressingen på køl, mens resten af skålen forberedes.

Kog quinoa efter anvisning på pakken, og sæt den herefter til side, mens de andre elementer forberedes. Kom olivenolie på panden, og steg de veganske falafler, til de er gennemvarme.

Skyl rucola, og kom det i skålen sammen med kogt quinoa, revet rødbede, veganske falafler, hjemmelavet hummus, myntedressing og hakkede pinjekerner.

Opskriften er oprindeligt fra udgivelse no. 6 Super Sund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *