Gadtoft Visholm
Aftensmad,  Forretter,  Supper,  Vegetarisk

RØDEBEDESUPPE MED CREME FRAICHE OG RØDLØG

Gadtoft Visholm

4 personer | 45 minutter

RØDBEDESUPPE
Olivenolie
3 fed hvidløg
2 rødløg
400 g rødbeder
300 g kartofler
1,5 L grøntsagsbouillon
Salt og friskkværnet peber
1 spsk. sukker
3 spsk. rødvinseddike

DU SKAL OGSÅ BRUGE
1 finthakket rødløg
4 spsk. creme fraiche 18%

RØDBEDESUPPE

Skræl og hak grøntsager groft, og svits dem i olivenolie i en gryde.

Hæld efter 5 minutter bouillon over grøntsagerne, og lad dem småkoge under låg i 30 minutter eller til de er møre.

Blend suppen med en stavblender, og smag den til med salt, peber, sukker og rødvinseddike.

ANRETNING
Server suppen med rødløg og creme fraiche.

Find andre opskrifter på suppe lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *