REVELSBEN MED HJEMMELAVET GRILLMARINADE

REVELSBEN MED HJEMMELAVET GRILLMARINADE

REVELSBEN MED HJEMMELAVET GRILLMARINADE

4 personer | 1 time og 30 minutter

Revelsben kan sammenlignes med den amerikanske klassiker spareribs. Et marineret stykkesvinekød, som sidder på et gnaveben. Revelsbenet indeholder mere fedt, og egner sig derfor helt perfekt til at blive grillet. Vi har marineret vores revelsben i en hjemmelavet grillmarinade. Du kan prøve dig frem med krydderier fra din krydderihylde, og tilpasse marinaden, så den passer perfekt til familiens smagsløg.

1 kg revelsben af slagter kvalitet

GRILLMARINADE
2 spsk. paprika
2 tsk. chiliflager
1,5 tsk. cayennepeber
2 tsk. røget paprika
1,5 tsk. salt
2 spsk. olie
2 spsk. tomatpure
4 spsk. ketchup
1-2 fed hvidløg
2 spsk. brun farin

Kog revelsben i letsaltet vand i 25 minutter.

Bland alle ingredienserne sammen til en tyk grillmarinade, og smag den til med salt, peber og brun farin.

Vend de kogte revelsben i grillmarinad, og løg dem på køl i minimum 1 time.

Grill de marinerede revelsben i 10 minutter på grillen ved direkte varme. Sørg for at vende dem med jævne mellemrum.

Har du overskydende grillmarinade, kan du pensle revelsbenene mens de ligger på grillen. Herefter er revelsbenen klart til servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *