PØLSEHORN MED BIRKES

PØLSEHORN MED BIRKES

PØLSEHORN MED BIRKES

18 stk. | 2 timer og 30 minutter

1 portion standarddej
18 små pølser
50 g smeltet smør
3 spsk. blå birkes

Lad standarddejen hæve i en skål under et fugtigt klæde i 2 timer. Del dejen i 18 dele, og sno den rundt om de små pølser. Du kan komme ketchup eller sennep langs pølserne, hvis du vil tilføje ekstra smag. Fordel pølsehornene på 2 bageplader, og lad dem efterhæve under et fugtigt viskestykke i 20 minutter. Pensel de efterhævede pølsehorn med smeltet smør, og drys med blå birkes. Bag pølsehornene i 20-25 minutter på 200°C varmluft.

Her kan du finde hele magasinet no. 2, Dansk Sommer, som opskriften oprindeligt er fra.

One Reply to “PØLSEHORN MED BIRKES”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *