PIZZA MARGHERITA MED GRØN PESTO OG CHERRYTOMATER |
Aftensmad

PIZZA MARGHERITA MED GRØN PESTO OG CHERRYTOMATER

2 pizzaer | 45 minutter
Reklame

Nem pesto i morter
2 bundter frisk basilikum
25 g pinjekerner
30 g parmesanost
Flagesalt og olivenolie

Pizza
1 portion færdighævet standard-dej
6 spsk. tomatsauce
2 kugler frisk mozzarella
1 håndfuld halverede cherrytomater
Frisk basilikum
Olivenolie
Nem pesto i morter

Start med at morte den friske basilikum groft, så den falder sammen. Tilsæt herefter pinjekerner og lidt olivenolie. Kom til slut parmesanost i morten, og smag endeligt til med rigeligt olivenolie og flagesalt. Har du en citron ved hånden, kan du også smage til med lidt revet citronskal.

Pizza
Smør et lag tomatsauce på pizzabundene med en silikone dejskraber, og fordel stykker af frisk mozzarella derpå. Top med cherrytomater, hjemmelavet pesto, basilikum og spray med olivenolie.

Bag de vegetariske pizzaer en af gangen på Le Creusets pizza-støbejern i 10 minutter på 250° C varmluft, og top herefter med mere frisk basilikum og flere cherrytomater.

Tip
Se hvordan vi morter vores pesto p  vores Instagramprofil @gadtofvisholm lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *