PIZZA-KLAPPER MED RUCOLA

PIZZA-KLAPPER MED RUCOLA

PIZZA-KLAPPER MED RUCOLA

4 stk. | 2 time og 30 minutter

½  portion standarddej
1 håndfuld durummel
½ dåse tomatpure (70 g)
20 ml vand
½ tsk. sukker
1 tsk. olie
Salt og friskkværnet peber
1 spsk. oregano
2 kugler frisk mozzarella
80 g rucola

Drys durummel på et stykke bagepapir, og rul dejen til 1 kugle. Lad den hæve lunt under et fugtigt klæde i 2 timer. Bland tomatpure, vand, sukker, olie, salt og oregano i en skål. Tomatsovsen behøver ikke opkog, den får varme inde i ovnen. Kom durummel på bordpladen, og rul dejkuglen ud til en pizza med hænderne. Kom tomatsauce og frisk mozzarella på pizzaen og bag den  på 250-275°C varmluft i 7-10 minutter. Lad pizzaen køle lidt af, og skær den i 8 stykker med et pizzahjul. Kom frisk rucola på 4 af pizza stykkerne, og læg de resterende 4 stykker ovenpå med fyldet mod salaten.

Her kan du finde hele magasinet no. 2, Dansk Sommer, som opskriften oprindeligt er fra.

One Reply to “PIZZA-KLAPPER MED RUCOLA”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *