Gadtoft Visholm
Aftensmad,  Vegansk,  Vegetarisk

PIPFRI RISOTTO MED PORRE OG FENNIKEL

4 personer | 45 minutter | Mellemsvær opskrift

1 løg
3 fed hvidløg
1 porre
1 fennikel
30 g Smørbar blok fra Naturli’
300 g risottoris
180 g ‘Pipfri’ fra Naturli’
2,5 dl vegansk hvidvin
1 l grøntsagsbouillon
100 g Grate Me fra Naturli’
Salt og friskkværnet peber
Hakket persille til pynt

Hak løg og hvidløg fint, og skær porre og fennikel i mellemtynde skiver.

Find en stor gryde, og svits grøntsagerne i 3 minutter med Smørbar.

Tilsæt risottoris og Pipfri, og lad det svitse i 2 minutter.

Kom hvidvin i gryden, og lad alkoholen fordampe (det tager nogle minutter).

Hæld grøntsagsbouillon på risene lidt efter lidt, mens de langsomt absorberer væsken. Risene må ikke koges tørre.

Efter 20-30 minutter har risene den rigtige konsistens – bløde, men med bid.

Fjern gryden fra varmen, og vend revet Grate Me i den varme risotto.

Smag til med salt og peber, og drys med frisk persille.

Her kan du finde hele magasinet no. 3, Det vegetariske efterår, som opskriften oprindeligt er fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *