fbpx
PESTO MED RAMSLØG

PESTO MED RAMSLØG

PESTO MED RAMSLØG

1 glas | 10 minutter

Ramsløget er en af de mest taknemmelige vilde urter, vi har i Danmark. Når ramsløget spirer, så spirer det med fuld fart og på bredde arealer. Krydderurten er vild med fugt, og vokser der- for ofte ved skyggeområder i skove og parker. Smagen af hvidløg er kraftig i planten, og den kan derfor helt erstatte det hvidløg, som vi kender fra supermarkedet. Her bringer ramsløget smag og styrke til en kraftig grøn pesto. Pestoen vil også kunne bruges til hjemmelavede hvidløgsbrød eller til salte pestosnurrer.

30 g ramsløg
60 g persille
50 g parmesan
20 g valnødder
7 spsk. olivenolie
Evt. en smule salt

Skyl krydderurter og tør dem grundigt i et viskestykke.

Blend alle ingredienserne i en mini foodprocessor og juster konsistensen med olivenolie.

Kom ramsløgspestoen på et desinficeret sylteglas. Hæld lidt ekstra olivenolie over pestoen, så der danner sig et ’låg’ – dette er med til at forlænge holdbarhe- den.

Pestoen kan holde sig 2 uger på køl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *