Kontakt

Kontakt

Karen-Elisabeth Gadtoft

Madskribent og annonceansvarlig

Mit navn er Karen-Elisabeth Gadtoft, jeg er kommunikationsuddannet og elsker at lave mad. Dette kom også til udtryk, da jeg i 2019 vandt Maddysten på DR1 med min familie.

Jeg håber, at vores magasin kan vise, hvor nemt det kan være, at lave lækker og velsmagende mad helt fra bunden. Jeg sætter pris på lækre råvarer og tror højt og helligt på, at vi både spiser med øjnene og munden.

Lad Gadtoft & Visholm være en inspiration og kast dig ud i det.

Nikoline Visholm

Grafisk designer og webansvarlig

Mit navn er Nikoline Visholm og er uddannet Multimedie- og kommunikationsdesigner på KEA.

Jeg er selvstændig hos Visholm Design. Her arbejder jeg blandt andet som grafiskdesigner og video editor hos Ditte Julie, hvor jeg også er ansvarlig for et stort online univers. Derudover har jeg en stor passion for layout og har allerede sendt to bøger til tryk.

Jeg håber, at du vil lade dig inspirere af Gadtoft & Visholm.

Karen-Elisabeth Gadtoft

Madskribent og annonceansvarlig

Mit navn er Karen-Elisabeth Gadtoft, jeg er kommunikationsuddannet og elsker at lave mad. Dette kom også til udtryk, da jeg i 2019 vandt Maddysten på DR1 med min familie.

Jeg håber, at vores magasin kan vise, hvor nemt det kan være, at lave lækker og velsmagende mad helt fra bunden. Jeg sætter pris på lækre råvarer og tror højt og helligt på, at vi både spiser med øjnene og munden. Lad Gadtoft & Visholm være en inspirationskilde og kast dig ud i det.

Rigtig god læselyst.

Nikoline Visholm

Grafisk designer og webansvarlig

Mit navn er Nikoline Visholm og er uddannet Multimedie- og kommunikationsdesigner på KEA.

Jeg er selvstændig hos Visholm Design. Her arbejder jeg blandt andet som grafiskdesigner og video editor hos Ditte Julie, hvor jeg også er ansvarlig for et stort online univers. Derudover har jeg en stor passion for layout og har allerede sendt to bøger til tryk.

Jeg håber, at du vil lade dig inspirere af Gadtoft & Visholm.