Kontakt for annonce her og læs om personerne bag | Gadtoft & Visholm

KONTAKT

I Gadtoft & Visholm er vi altid klar på nye samarbejder. Vi er et gratis madmagasin, som er 100% sponsoreret af annoncer. Derfor skal du også være mere end velkommen til, at kontakte os på vegne af din virksomhed.

For os spiller økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed en vigtig rolle. Vi er meget fokuseret på de råvarer vi bruger, og det er vigtigt for os at vide, hvor de kommer fra. Vi er nemlig taknemmelige for det enorme spisekammer vi til daglig har til rådighed, og ønsker at behandle det med den størst mulige respekt. Dette er en vison, som vi håber, at kunne dele med vores fremtidige samarbejdspartnere.

Er du interesseret i at se vores tidligere udgivelser? Se alle vores magasiner her.

Gadtoft Visholm

Karen-Elisabeth Gadtoft

Madskribent og annonceansvarlig

Mit navn er Karen-Elisabeth Gadtoft, jeg er kommunikationsuddannet og elsker at lave mad. Dette kom også til udtryk, da jeg i 2019 vandt Maddysten på DR1 med min familie.

Jeg håber, at vores magasin kan vise, hvor nemt det kan være, at lave lækker og velsmagende mad helt fra bunden. Jeg sætter pris på lækre råvarer og tror højt og helligt på, at vi både spiser med øjnene og munden.

Lad Gadtoft & Visholm være en inspiration og kast dig ud i det.

Gadtoft Visholm

Nikoline Visholm

Grafisk designer og webansvarlig

Mit navn er Nikoline Visholm og jeg er uddannet Multimedie- og kommunikationsdesigner på KEA.

Jeg har altid haft en stor passion for layout, og har siden jeg var lille haft en drøm om at have mit eget, eller arbejde for et trykt magasin. En drøm jeg i den grad udlever med Gadtoft & Visholm, selvom vi (indtil videre) kun eksisterer online. Ved siden af arbejder jeg som selvstændig grafisk designer.

Jeg håber, at du vil lade dig inspirere af Gadtoft & Visholm.

Gadtoft Visholm

Karen-Elisabeth Gadtoft

Madskribent og annonceansvarlig

Mit navn er Karen-Elisabeth Gadtoft, jeg er kommunikationsuddannet og elsker at lave mad. Dette kom også til udtryk, da jeg i 2019 vandt Maddysten på DR1 med min familie.

Jeg håber, at vores magasin kan vise, hvor nemt det kan være, at lave lækker og velsmagende mad helt fra bunden. Jeg sætter pris på lækre råvarer og tror højt og helligt på, at vi både spiser med øjnene og munden. Lad Gadtoft & Visholm være en inspirationskilde og kast dig ud i det.

Rigtig god læselyst.

Gadtoft Visholm

Nikoline Visholm

Grafisk designer og webansvarlig

Mit navn er Nikoline Visholm og jeg er uddannet Multimedie- og kommunikationsdesigner på KEA.

Jeg har altid haft en stor passion for layout, og har siden jeg var lille haft en drøm om at have mit eget, eller arbejde for et trykt magasin. En drøm jeg i den grad udlever med Gadtoft & Visholm, selvom vi (indtil videre) kun eksisterer online. Ved siden af arbejder jeg som selvstændig grafisk designer.

Jeg håber, at du vil lade dig inspirere af Gadtoft & Visholm.