PENNE MED HJEMMELAVET SPINATPESTO OG SVAMPE |
Gadtoft & Visholm
Aftensmad,  Vegetarisk

PENNE MED HJEMMELAVET SPINATPESTO OG SVAMPE

Gadtoft Visholm

Pasta er altid en klassiker for mig, og også noget af det bedste jeg ved. En særlig fordel ved spaghetti og pasta er, at det ikke altid behøver en kødsovs eller bacon for at smage godt. I denne opskrift bliver de økologiske fuldkorns penne serveret med en hjemmelavet spinatpesto og steget svampe. En ret der smager fuldstændig igennem fantastisk, uden at indeholdet meget andet end grøntsager og ost. Rigtig god fornøjelse med retten. Jeg er sikker på, at den nok skal blive en familiefavorit.

3 personer | 20 minutter

Hjemmelavet spinatpesto
175 g frisk spinat
½ fed hvidløg
½ plante økologisk basilikum
50 g parmesan
4 spsk. olivenolie
En knivspids salt

300 g fuldkorns penne
100 g champignoner
½ fed hvidløg
Salt og friskkværnet peber

Kog penne efter pakkens anvisning i saltet vand.

Kom frisk spinat, basilikum, stykker af parmesan, hvidløg og olivenolie i en mini food processor. Har du ikke sådan en, kan du bruge en blender eller en morter. Blend ingredienserne til en cremet grøn pesto, og juster med olivenolie, salt og måske lidt ekstra parmesan.

Svits hakket hvidløg på en pande i olivenolie, og tilsæt herefter de økologiske svampe. Steg dem gyldne i omkring 4 minutter, og tag panden af komfuret. Vend den nu kogte pasta i spinatpestoen og top med de hvidløgsstegte svampe. Pynt retten med frisk basilikum, og revet parmesan.

Du skal ikke bruge parmesanost mere i madplanen, så du behøver ikke at holde dig tilbage.

Opskriften er fra denne madplan, 3 dage uden kød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *