Gadtoft Visholm
Desserter

PEBERKAGEHUS

1 peberkagehus | +3 timer

Her er et fantastisk juleprojekt for hele familien. Et peberkagehus kan pyntes lige som det lyster, og med alverdens former for glasur, konditorfarve og krymmel. Hos Gadtoft & Visholm har vi brugt en masse af Dr. Oetkers julekrymmel og er selv enormt stolte af resultatet. Hvis peberkagehuset udelukkende er til pynt, kan krydderierne i opskriften undlades. Tre, to, en, PYNT!

PEBERKAGEDEJ
150 g blødt smør
250 g brun farin
2 økologiske æg
2 spsk. Kanelsukker fra Dr. Oetker
20 g Brunkagekrydderi fra Dr. Oetker
1 tsk. Natron fra Dr. Oetker
2 tsk. Bagepulver fra Dr. Oetker
1⁄2 tsk. stødt peber
450 g hvedemel

DU SKAL OGSÅ BRUGE
200 g flormelis
30-50 g økologiske æggehvider
Krymmel – Christmas Party og Black & Gold fra Dr. Oetker
Baking Glue fra Dr. Oetker

PEBERKAGEHUS
Pisk smør og brun farin luftigt, og tilføj æg i dejen.

Kom alle tørvarer i en skål, og pisk den i peberkagedejen.

Saml dejen, og kom den på køl i 1 time, gerne længere.

Rul dejen ud på et meldrysset bord, og brug skabelonerne til at skære de forskel- lige dele til peberkagehuset.

Fordel delene på to bageplader, og bag dem af to omgang på 200°C varmluft i 20 minutter.

Lad peberkagehuset køle helt ned.

Pisk flormelis og æggehvider til en sej glasur og pynt kagehuset med den, alverdens farver og krymmel. Her sætter kun fantasien grænser.

Når alt pynt er fuldstændig tørt, skal peberkagehuset samles med bagelim. Husk at varme bagelimen op efter anvisning på produktet.

Herefter er peberkagehuset klar til servering, eller til at blive nydt gennem december måned.

Hent skabeloner til dit peberkagehus lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *