Gadtoft Visholm
Desserter

PÅSKEMUFFINS MED CITRON OG BLÅ BIRKES

12 muffins | 1 time

180 g rørsukker
180 g blødt smør
3 økologiske æg
250 g hvedemel
1,5 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
1 knivspidssalt
Saft og skal fra 1 økologisk citron
1/2 dl blå birkes

Du skal også bruge
200 g flormelis
100 g blødt smør
Saft fra 1/2 økologisk citron
Små påskeæg til pynt

Pisk sukker og smør sammen, og tilsæt et æg af gangen.

Kom blå birkes, bagepulver, vaniljesukker og salt i dejen, og tilsæt revet citronskal og saft i dejen. Rør forsat, mens melet tilføres lidt efter lidt.

Fordel dejen i 12 muffinforme, og bag dem på 175°C varmluft i 30 minutter.

Lad dine citronmuffins køle ned, mens smørcreme forberedes.

Pisk blødt smør med flormelis og saft fra en citron.

Kom smørcreme på en sprøjtepose, og sprøjt små reder på de afkølede citronmuffins.

Pynt med påskeæg og server dine muffins til familie, vennerne eller en du holder af.

Velbekomme.

Find inspiration til mange andre desserter lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *