Gadtoft Visholm
Aftensmad,  Vegetarisk

ONE POT MED SQUASH, SVAMPE OG HVIDLØG

2 personer | 25 minutter

250-300 g tør pasta
4 fed finthakkede hvidløg
2 håndfulde spinat
200 g svampe
1 håndfuld basilikum
1 revet squash
2 håndfulde friske ærter
3 spsk. pinjekerner
3 dl grøntsagsbouillon
1 dl hvidvin
3,5 dl madlavningsfløde 15%
2 spsk. olivenolie
Salt og friskkværnet peber

Kom alle ingredienser i en støbejernsgryde på én gang. Læg låg på gryden, bring retten i kog og skru herefter ned på middelvarme. Rør i retten med jævne mellemrum, og lad den tilberede i 15 minutter, indtil pastaen er kogt færdig. Fjern med fordel grydelåget de sidste 5 minutter af tilberedningstiden, så vandet fordamper, og pastaen bliver ekstra flødecremet.

Server eventuelt med lidt parmesan, pinjekerner og basilikum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *