Gadtoft Visholm
Aftensmad,  Vegansk,  Vegetarisk

ONE POT MED OLIVEN, CHERRYTOMATER & BASILIKUM

2 personer | 25 minutter

250-300 g tør pasta
1 finthakket løg
3 fed finthakkede hvidløg
10 halverede cherrytomater
5 halverede oliven
1 dl syltede hvidløg i chiliolie
400 g hakkede tomater
4 dl vand
1 håndfuld frisk basilikum
2 spsk. tørret oregano
2 spsk. olivenolie
Salt og friskkværnet peber

Kom alle ingredienser i en støbejernsgryde på én gang. Læg låg på gryden, bring retten i kog og skru herefter ned på middelvarme. Rør i retten med jævne mellemrum, og lad den tilberede i 12-15 minutter, indtil pastaen er kogt færdig.

Servér eventuelt med lidt parmesan, friske cherrytomater og basilikum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *