Gadtoft Visholm
Fisk og skaldyr,  Forretter

ØSTERS MED URTEOLIE, ÆBLE OG FRISK KARSE

Gadtoft Visholm

4 personer | 30 minutter

1 dusin østers
1 bundt frisk dild
0,5 dl vindruekerneolie
1 æble i små tern
1 bundt frisk karse
Knust is

Kom olie og dild i en mini foodprocessor og blend i 2 minutter.

Sigt dildolien fint i et te- eller kaffefilter, og kom den på køl.

Åben østers med en østerskniv. Sæt god tid af til det.

Fjern eventuelle skaller fra de åbne østers, og løsn dem fra deres skal.

Top østers med dildolie og æbletern, og læg dem på en bund af knust is.

Drys med små buketter af karse, og servér dem herefter.

Opskriften er oprindeligt fra udgivelse no. 5 Bonusnummer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *