Gadtoft Visholm
Aftensmad,  Kød

MINIDELLER PÅ SPYD OG FRISK KARTOFFELSALAT

4 personer | 25 minutter

Saftige minideller og frisk kartoffelsalat – så bliver det ikke mere hyggeligt. Vi har trukket vores minideller på skyd, så de er nemmere at spise ude i naturen.

24 MINIDELLER
200 g hakket svinekød
1 økologisk æg
1 lille revet løg
½ dl finvalsede havregryn
Salt og peber
Smør til stegning

FRISK KARTOFFELSALAT
350 g kogte kartofler i skiver
2 dl creme fraiche 9%
2 spsk. mayonnaise
2  spsk. sød sennep
1 tsk. flydende honning
1 revet løg
½ bundt hakket purløg
Salt og peber

24 MINIDELLER
Rør svinekødet sejt med salt, og tilsæt æg, løg, havregryn og peber. Lad farsen hvile kort og form form 24 runde frikadeller.

Steg minidellerne i smør, og træk dem herefter på små træspyd.

FRISK KARTOFFELSALAT
Bland cremefraiche, mayonnaise, sennep og honning til en ensartet dressing. Vend løg og purløg i, og smag til med salt og peber. 

Når dressingen er smagt til, vendes kartoffelskiverne i.

Her kan du finde hele magasinet no. 1, Bæredygtighed, som opskriften oprindeligt er fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *