Gadtoft Visholm
Aftensmad,  Tilbehør,  Vegansk,  Vegetarisk

MEXIKANSK RISRET MED CHILI OG BØNNER

4 personer | 45 minutter

Mexikanske havreris
1 løg
1 fed hvidløg
4 dl havreris
400 g hakkede tomater
Grøntsagsbouillon
1 spsk. spidskommen
1 tsk. stødt koriander
Salt og friskkværnet peber

Du skal også bruge
1 rød peberfrugt
1 dåse kidneybønner i chili
1/2 bundt friskhakket persille
1/2 bundt friskhakket koriander
Saft fra 1/2 lime
2 forårsløg
1 økologisk lime i både

Skær løg og hvidløg i små tern, og kom det i en gryde med ris, hakkede tomater, bouillon og krydderier.

Lad risene koge ved middel varme under låg i 10-15 minutter.

Skær peberfrugt i tern, og dræn bønner for væske. Bland sammen med krydderurter, limesaft og forårsløg i skiver.

Vend bønne-blandingen i de færdigkogte ris, og top med flere krydderurter, forårsløg og lime i både.

Herefter er den mexikanske risret klar til servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *