
KULMULE MED BAGTE TOMATER, KARTOFLER OG LØG

4 portioner | 1 time
1 kg små kartofler
1 håndfuld hakket persille
2 løg
½ knoldselleri
1 ½ bakke cherrytomater
2 fed hvidløg
100 g smør
4 store kulmulefileter
50 g smør
Salt og friskkværnet peber
Skrub kartofler grundigt.
Skær løg i både og knoldselleri i små tern. Vend dem med cherrytomater, presset hvidløg, hakket persille og kartofler i et ildfast fad. Drys med salt og peber.
Læg smørklatter i fadet, og bag det på 200°C varmluft i 40 minutter.
Salt kulmulen og læg ligeledes en smørklat på hver filet.
Krøl et stykke bagepapir og hold det under vand til det er gennemvædet. Vrid bagepapiret og tag fadet med grøntsager ud af ovnen.
Læg de fire kulmulefileter i fadet, og kom det våde bagepapir over.
Bag fadet i yderligere 15 minutter. Herefter er fisken dampet og grøntsagerne møre.

