Gadtoft Visholm
Aftensmad

KOTELETTER I FAD

Gadtoft Visholm

4 personer | 35 minutter

4 svinekoteletter
2 løg
3 fed hvidløg
2 stængler fra knoldselleri-toppen til fredag 
250 g svampe
Olivenolie
100 g tomatpure
1 spsk. paprika
1 dåse hakkede tomater
3 dl madlavningsfløde
4-5 dl brune ris
Salt og friskkværnet peber
Frisk timian

Brun koteletter i 30 sekunder på hver side.

Tag dem af panden, læg dem i et ovnfast fad og drys med salt og peber.

Hak løg, hvidløg og bladselleri fint og skær svampe i skiver.

Svits grøntsager i olie, og tilsæt efter 3 minutter tomatpure og paprika.

Tilsæt hakkede tomater, madlavningsfløde og smag til med salt og peber.

Kom sovsen over de brunede koteletter, og bag fadet ved 200°C grader varmluft i 15 minutter. 

Kog ris efter anvisning på pakken og server de saftige koteletter i fad med frisk timian på toppen.

Tip: Er der ris tilbage? Gem dem til tirsdag, hvor menuen står på fyldte peberfrugter med kylling og spidskommen.

Denne opskrift er fra madplanen Vegetarisk madplan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *