Gadtoft Visholm
Fisk og skaldyr,  Forretter

KLASSISKE ØSTERS MED VINAIGRETTE

Gadtoft Visholm

4 personer | 45 minutter

1 dusin østers
50 g skalotteløg
10 cl rødvinseddike
Friskkværnet peber
2 økologiske citroner
Knust is

Hak skalotteløg i fine tern, og vend dem i en blanding af rødvins- eddike og peber.

Lad vinaigretten trække på køl i 30 minutter, gerne længere.

Åben østers med en østerskniv. Sæt god tid af til det.

Fjern eventuelle skaller fra de åbne østers, og løsn dem fra deres skal.

Top østers med vinaigrette og læg dem på en bund af knust is.

Kom små både af citron på fadet, og servér dem herefter.

Opskriften er oprindeligt fra udgivelse no. 5 Bonusnummer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *