KARTOFFELSUPPE MED PORRE OG PARMASKINKE |
Gadtoft Visholm
Aftensmad,  Forretter,  Supper

KARTOFFELSUPPE MED PORRE OG PARMASKINKE

Gadtoft Visholm

4 personer | 45 minutter

KARTOFFELSUPPE
1 løg
2 hvidløg
500 g kartofler
300 g porre
Olivenolie
1 L grøntsagsbouillon
Salt og friskkværnet peber
1 dl madlavningsfløde

DU SKAL OGSÅ BRUGE
8 skiver parmaskinke
Frisk timian
Frisk karse

KARTOFFELSUPPE
Skræl og hak grøntsager groft, og svits dem i olivenolie i en gryde.

Hæld efter 5 minutter bouillon over grøntsagerne, og lad dem småkoge under låg i 30 minutter eller til de er møre.

Blend suppen med en stavblender, og smag den til med salt, peber og madlavningsfløde.

ANRETNING
Server suppen med parmaskinke, timian og karse.

Find andre opskrifter på suppe lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *