Gadtoft Visholm
Aftensmad,  Fisk og skaldyr

KARTOFFELFAD MED GRÆSKAR OG BAGT TORSK

Gadtoft Visholm

4 personer | 1 time

1 kg kartofler 
1⁄2 porre
1⁄2 hokkaido 
1 løg
3 fed hvidløg
4 tsk. grovkornet sennep
4 store torskefileter
2 dl madlavningsfløde
Salt og friskkværnet peber 
Frisk timian

Skær kartofler og porre i tynde skiver.

Skær hokkaido i tern, løg i både og hak hvidløg fint.

Fordel grøntsager i et ovnfast fad, og krydr med salt og peber.

Bag fadet i en forvarmet ovn ved 200°C grader varmluft i 45 minutter. Smør sennep på torskefileter og krydr med salt og peber.

Læg torsk på bunden af grøntsager og fordel fløde over fadet.

Bag torsken i 10 minutter ved 200°C grader varmluft.

Pynt med timian og server retten for familien.

Denne opskrift er fra madplanen Vegetarisk madplan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *