Gadtoft & Visholm
Aftensmad,  Vegetarisk

ITALIENSK TOMATSUPPE MED MASCARPONE

Gadtoft Visholm

4 personer | 40 minutter

2 løg
4 fed hvidløg
4 store gulerødder 
3 stængler bladselleri
Olivenolie
3 spsk. tørret oregano
2 tsk. tørret chiliflager
2 spsk. tørret timian
70 g tomatpuré
3 dåser hakkede tomater
1 L grøntsagsboullion
Salt og friskkværnet peber

4 spsk. mascarpone
Frisk basilikum
Olivenolie

Hak løg, hvidløg, gulerødder og bladselleri, det behøver ikke være fint, da suppen skal blendes til sidst.

Svits først løg og hvidløg i olivenolie med oregano, chiliflager og timian i en gryde. 

Tilsæt efter 2 minutter gulerod og bladselleri, og svits grøntsagerne i yderligere 2 minutter, før tomatpureen tilsættes. 

Kom til slut flåede tomater, grøntsagsbouillon, salt og peber i gryden, og lad det koge under låg i 25 minutter.

Blend tomatsuppen med en stavblender, og smag til med salt og peber.

Anret suppen i 4 dybe tallerkener, og pynt med mascarpone, frisk basilikum og lidt olivenolie. 

Herefter er suppen klar til servering.

Denne opskrift er fra madplanen Vegetarisk madplan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *