Find alle magasinets interviews her | Gadtoft & Visholm

INTERVIEWS

Carla chloe mickelborg

I interviewet fortæller Carla om, hvordan hun er sluppet af med den dårlige samvittigheden, som før var forbundet med mad. Hun taler om fremtidsplaner og deler en virkelig lækre opskrift på vietnamesiske forårsruller med peanutdressing og hendes top 5-liste for restauranter i København. 

Anna fra Anna + juicen

I interviewet med hele Københavns juicedronning kommer du helt tæt på, når Anna deler personligt ud om hendes spiseforstyrrelse, og hele historien bag Anna + Juicen. Find også opskriften på juicen “måltidet”.

Lisbeth østergaard

I interviewet fortæller Lisbeth om traditioner for nytårsaften,, nytårsforsæt og hvad 2021 bringer for hende. Derudover deler hun sin yndlings smoothie-opskrift fra hendes e-bog Smoothielicious. 

Annemette Voss

Julen er fyldt med en masse traditoner. I interviewet kan du læse om Annemettes jul og de traditioner, som hun giver videre til hendes 3 børn. Derudover har Annemette også delt en opskrift på en sirupskage, som du finder efter interviewet.

Henrik, CEO naturli'

Henrik er CEO for Naturli’ og fortæller i interviewet om historien bag Naturli’ og hvordan han har taget den veganske livsstil til sig.

Ditte Julie Jensen

I interviewet med Ditte Julie, fortæller hun om hendes planer for sommeren, og hvordan corona har ændret hendes hverdag. Derudover deler Ditte Julie en opskrift på pavlova.