HJEMMELAVET MÜSLIBAR MED NØDDER, KERNER OG KORN

HJEMMELAVET MÜSLIBAR MED NØDDER, KERNER OG KORN

HJEMMETLAVET MÜSLIBAR MED NØDDER, KERNER OG KORN

6 stk. | 30 minutter

30 g havregryn
10 g hørfrø
20 g chiafrø
20 g solsikkefrø
60 g tørret tranebær
1 knivspids salt
40 g honning 
100 g mørk chokolade 82%

Bland gryn, frø, kerner, tørret frugt og salt i en skål. Lun honning i en kasserolle, og hæld den over de tørre ingredienser. Rør müsliblandingen til en ensartet masse, og fordel den i en form beklædt med bagepapir. Bag müslibarerne på 150°C varmluft i 25 minutter eller til de er let gyldne. Lad müslibarerne køle lidt af, og skær dem herefter i 6 barer ved hjælp af en skarp kniv. Smelt mørk chokolade over et vandbad, og dyp den ene halvdel af barerne i chokoladen. Læg dem til nedkøling på et stykke bagepapir til chokoladen er størknet.

Her kan du finde hele magasinet no. 2, Dansk Sommer, som opskriften oprindeligt er fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *