Gadtoft Visholm
Fisk og skaldyr,  Madpakker,  Morgenmad

HJEMMEBAGTE BAGELS MED FLØDEOST OG RØGET LAKS

Gadtoft Visholm

4 bagels | 2 timer og 30 minutter
Reklame

Bagels
2 dl vand
20 g gær
1 spsk. sukker
1 tsk. salt
100 g fuldkornshvedemel
150 g hvedemel
2 spsk. sesamfrø

Du skal også bruge
4 spsk. neutral flødeost
400 g røget laks
1/2 agurk i skiver
1 rødløg i skiver

Bagels
Rør vand, gær, sukker og salt sammen. Tilsæt først fuldkornshvedemel og herefter hvedemel lidt ad gangen. Ælt dejen ensartet og smidig, og lad den herefter hæve under et fugtigt klæde i 1 time. Slå dejen ud på bordet og del den i 4. Form 4 runde boller, og lav hul i midten med skaftet på en fugtig grydeske. Lad dine bagels efterhæve i 30 minutter, og kog dem herefter i en gryde en ad gangen i 1-2 minutter på hver side. Placer de kogte bagels på en bageplade, drys med sesamfrø og bag dem i 25 minutter på 200°C varmluft.

Anretning
Flæk de lune bagels og fyld dem med flødeost, laks, agurk og rødløg.

Find opskrifter til den komplette brunch i no. 7 Forårsfornemmelser lige her.

Gadtoft Visholm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *