Gadtoft Visholm
Morgenmad,  Vegansk

HAVREVAFLER MED BÆR, SKYRCREME OG AHORNSIRUP

Gadtoft Visholm

4 personer | 45 minutter
Reklame

Havrevafler
3 økologiske æg
4 dl letmælk
4 dl havregryn
40 g smeltet smør
2 spsk. sukker
2 tsk. bagepulver
1 knivspids salt
Skyrcreme
200 g skyr
1 tsk. vaniljesukker
1 1/2 spsk. ahornsirup
Skal fra1/2 økologisk citron

Du skal også bruge
200 g friske bær
Ahornsirup

Havrevafler
Kom alle vaffel-ingredienserne i en skål, og blend med en stavblender til dejen er ensartet. Sæt vaffeldejen i køleskabet i 20 minutter, så den kan hvile. Tænd vaffeljernet, og kom en lille klat smør ved. Når smørret bruser, hældes den første portion dej i vaffeljernet. Fors.t til alle vaflerne er bagt. Du kan eventuelt holde dem lune i ovnen på 100°C alm. ovn.

Skyrcreme
Rør skyr, vaniljesukker og ahornsirup sammen i en skål, og smag den endeligt til med vaniljesukker og eventuelt lidt revet citronskal.

Anretning
Server de lune havrevafler med friske bær, skyrcreme, ahornsirup og eventuelt en smule flormelis.

Find opskrifter til den komplette brunch i no. 7 Forårsfornemmelser lige her.

Gadtoft Visholm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *