Gadtoft Visholm
Morgenmad

HAVREMUFFINS MED BANAN OG VALNØD

6 muffins | 30 minutter | Nem opskrift

Vi går en koldere tid i møde og i takt med, at dagene bliver mørkere, skal vi huske at forkæle os selv med lidt lækkert. Morgenmad er ingen undtagelse, når vi ønsker dig en god morgen med denne skønne havremuffin. Kombinationen af honning, valnødder og æble giver en lækker karamelagtig smag til den super sunde muffin. Den nyeste smoothie- variant fra God Morgen® med smag af jordbær og hyldeblomst passer perfekt til.

3 dl havregryn
½ tsk. bagepulver
½ tsk. vaniljepulver
½ tsk. stødt kanel
1 knivspids salt
1 æg
1 moden banan
1 dl minimælk
10 valnødder
2 spsk honning
½ æble

Rør havregryn, bagepulver, vaniljepulver, kanel og salt sammen i en skål.

Pisk æg med banan og mælk, og bland det sammen med de tørre ingredienser.

Hak valnødder groft, og bland dem sammen med smeltet honning.

Fordel dejen i 6 muffinforme, og kom honning-blandingen på toppen sammen med tynde skiver af æble. 

Bag havregrødsmuffins på 180°C alm. ovnvarme i 25-30 minutter.

Herefter er de lune havregrødsmuffins klar til morgenmaden.

Her kan du finde hele magasinet no. 3, Det vegetariske efterår, som opskriften oprindeligt er fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *