Gadtoft & Visholm
Aftensmad,  Supper

GULERODSSUPPE MED BACON OG CREME FRAICHE

Gadtoft Visholm

4 portioner | 35 minutter

600 g gulerødder
1 pastinak
300 g knoldselleri
2 fed hvidløg
2 løg
25 g smør
1 L grøntsagsbouillon

120 g økologisk bacon i tern
Salt og friskkværnet peber
4 spsk. creme fraiche 18%
4 kviste persille

Hak grøntsager groft, og svits dem i smør.

Tilsæt efter 5 minutter grøntsagsbouillon, og læg låg på gryden.

Blend suppen efter 25 minutter og sæt den tilbage på komfuret ved svag varme.

Steg bacontern sprøde på en varm pande, og læg dem på fedtsugende papir.

Smag suppen til med salt og peber, og anret i dybe tallerkener med sprøde bacontern, creme fraiche og frisk persille.

Denne opskrift er fra madplanen Bæredygtig madplan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *