Gadtoft Visholm
Desserter

GULERODSMUFFINS MED SMØRCREME

8 stk. | 45 minutter

Søde gulerodsmuffins med en fed og lækker smørcreme er for os den helt perfekte picnic-dessert. De er nemme at bage, og så er det altid skønt at kunne snige grønt ind i søde sager.

GULERODSMUFFINS
2 æg
150 g smør
1 dl brun farin
1 ½ dl rørsukker
200 g hvedemel 
1 tsk. stødt kanel
1 ½ tsk. bagepulver
250 g revet gulerod

SMØRCREME
200 g flormelis
50 g blødt smør
50 g neutral flødeost
Violer til pynt

GULERODSMUFFINS
Pisk æg, smør, brun farin og rørsukker luftigt og tilsæt kanel og bagepulver. Pisk hvedemel i dejen og vend til sidst revet gulerod i. Fordel gulerodsdejen i 8 muffinsforme og bag dem i 25 minutter på 175°C alm. ovn.

SMØRCREME
Pisk blødt smør med flormelis, og vend forsigtigt neutral flødeost i cremen med en dejskraber. Kom smørcremen på en sprøjtepose, og pynt de afkølede gulerodsmuffins med smørcreme og spiselige violer. 

Her kan du finde hele magasinet no. 1, Bæredygtighed, som opskriften oprindeligt er fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *